Anaokulumuz
Anasayfa/ Okulumuz/ Anaokulumuz

SEVGİNİN VE İLGİNİN ODAĞI ÖZEL MAVİGÜN ANAOKULU

Özel Mavigün Anaokulu 18 Nisan 1998 tarihinde 3-6 yaş grubu çocuklara eğitim ve bakım hizmeti vermek üzere İstanbul Valiliği’nin izniyle  faaliyete başlamıştır. Okulumuz giriş katta ve 1070 m2 kapalı alan üzerinde kuruludur. Geniş ve uzun bir koridor etrafında:
7 adet aydınlık ve ferah sınıf
1 adet yemekhane
1 adet oyun odası
Kapalı yüzme havuzu
Modern konferans salonu
1000 m2 kapalı spor salonu
Güvenlik kamerası
1 adet idari oda   ve  yeterli sayıda  lavabodan oluşmaktadır.

Ayrıca okulumuzun çocuklarımızın özgürce oynayabilecekleri büyük bir oyun bahçesi vardır. Sınıflarımız ve koridorumuz (astım hastası çocuklarımız düşünülerek) ithal mineflo yer döşemesi ile kaplıdır. Okulumuzun bütün birimlerine hitap eden merkezi müzik yayın sistemi mevcuttur. Okul binamız ve bahçe çevresi güvenlik koruması altındadır.

OKULUMUZUN AMACI:

Çocuklarımızın fiziksel, zihinsel, ruhsal ve sosyal yönden gelişimlerini sağlayarak, milli ve manevi değerlere sahip, geleceğe güvenle bakabilen yarının büyüklerini yetiştirmektir. Kaliteli bir Okul Öncesi Eğitimle çocukları ilköğretime hazırlamak, paylaşma, arkadaş edinme, bilincini vermek birinci hedefimizdir.

Okulumuzda etkinlikler çocuklarımızın ihtiyacı doğrultusunda düzenlenmiş olup, alanında uzman deneyimli  eğitmenlerimiz tarafından planlanarak uygulanmaktadır.
Veli toplantısı ve eğitim seminerleriyle okul - aile iş birliğini sağlamak amaçlanmıştır. Aylık yemek listesi ve eğitim programı düzenli olarak velilerimize iletilmektedir. Çocuklarımızın doğum günleri neşeli ve eğlenceli bir parti şekline dönüştürülerek kutlanmaktadır.

Okulumuzda Türkçe dil etkinlikleri, hikaye, dramatizasyon, kukla, fen ve doğa, ilkokula hazırlık çalışmaları, spor, müzik, oyun, satranç, gelişim oyunları dersi İngilizce, değerler eğitimi, halk oyunları,çocuklarımızın sosyal, kültürel  geliştirmek amacıyla düzenlediğimiz doğa gezileri, Ülkemizin eşsiz güzelliklerinin gerçeğinden ayırt edilemeyecek şekilde dizayn edilerek sergilendiği akvaryum gezisi, fidanlık gezisi, müze gezisi, sinema, tiyatro ve atölye çalışmaları gibi etkinlikler yapılmaktadır.
Çocuklarımızın yeteneklerini gösterdikleri Yıl Sonu Müsameresi velilerimizin beğenisine sunulmaktadır.
Özel Mavigün Anaokulu’nda Tüm  Çocuklar,Sıcak Bir Yuva,
Güvenli Bir Ortam ,Sonsuz İlgi ve Sevgi Yumağı  İçinde,
Geleceğe Güvenle Bakabilen Bireyler Olarak Yetiştirilmektedirler.

YUKARI